Резултати од барањето

  1. fcwiz@RD

    Poppy vs Chloe

    Poppy Smith Chloe Johnson Не сум сигурен дали се тролови, ментални или обете :D
  2. fcwiz@RD

    Fifa Manager 13

    Знам дека повеќето од вас ја преферираат footballl manager но мене повеќе ми се допаѓа fifa manager, ја играм уште од fm08, па ако играта не ви се свиѓа не морате да ја посетувате темава и да ја тролате играта што и така не ја играте туку препуштете им ја дискусијата за играва на оние кои ја...
На врв Bottom