Резултати од барањето

  1. pixa

    Нов Закон за Нотаријат

    Видете вака, во собраниска процедура е донесување на нов Закон за Нотаријат каде што се дигна голема прашина за него во кругот на правниците. Имено, Законот е предложен и изготвуван од страна на Адвокатската и Нотарската комора на РМ и се било во ред додека од владата не им кажале дека може да...
На врв Bottom