Резултати од барањето

  1. B

    Студентски домови

    Здраво, имам прашање за студентскиот дом Стив, какви се условите и дали има тоалет во секоја соба посебно, видов на официјалниот сајт за Студентски Домови за сместување во летен период, Стив Наумов нуди соби со еднокреветни и двокреветни соби со сопствен тоалет и мини кујна... Дали може повеќе...
  2. B

    Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

    Исто како на прв колоквиум, 40 прашања без камера.
На врв Bottom