Резултати од барањето

  1. R

    Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

    Како би можел, би морал да најдам документ од некој пра дедо/баба да имат бугарско потекло после 1905г.?
  2. R

    Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

    Здраво, дали некој би сакал да ми помогне дали би јас можел да извадам бугарски пасош. Ме интерсира дали со на мајками брат и сестра кои имаат бугарски пасош би можел и јас да добијам.Прашав еден посредник и ми рече да одам на интервју па после ке видиме што како бидејки бугарите секој 2 недели...
На врв Bottom