Резултати од барањето

 1. zspirit2

  Апокатастаза

  Значи обнова, реконституција, или враќање на работите во првобитна состојба. Верување на филозофот Ориген според кое на крајот сите луѓе, вклучувајќи ги и најлошите а и Ѓаволот ќе бидат спасени и ќе завршат во рајот. Нема да постои вечен пекол и маки бидејќи злото ќе биде уништено со тоа што...
 2. zspirit2

  Kajgana Song Contest #166 - Гласање

  Гласање за 5 песни, 3 дена.
 3. zspirit2

  Kajgana Song Contest #166 - Песна посветена некому

  Бираме песна која што изведувачот ја посветил на некоја личност, било позната или непозната личност.
 4. zspirit2

  Kajgana Song Contest #150 - Гласање

  Гласање за 5 песни. 3 дена.
 5. zspirit2

  Kajgana Song Contest #150 - Омилена hard'n'heavy песна

  Бираме омилена хард рок или хеви метал песна. Ако ви се испушти и нешто од другите жанрови од овој вид - power, thrash, gothic.., во ред е, битно да е од ќејф, но генерално темава нека биде за хард и хеви песни. Јасно нели? :) Изборот е до понеделник навечер.
На врв Bottom