Резултати од барањето

 1. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Поднесување до МП (Софија) мај 2017 година Интервју Софија јули 2018 година. Финален септември 2019 година Положително декември 2019 година Указ од 22/10/2020 Преписка 117ХХ/2017
 2. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Излезе Указ 181/2020 !!!!! 1603364246 Бесарабијски бугари
 3. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Вашата порака до ушите на вицепрезиденка!;):aplauz:
 4. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Странци? Или етнички Бугари од Молдавија, Украина, Русија, Казахстан? ;):aplauz:
 5. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Дали наистина излезе Указ 187/2020?
 6. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Точно! Читам - Бугарија забрани влез на Македонија во Европската унија, затоа што Македонците се Бугари, а Македонија е дел од Бугарија
 7. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нјама да чакаме - Европа е против...:(
 8. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Номер на Указ? Последниот беше №171
 9. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Три седмици без Указ...тие поставија рекорд !!!
 10. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  И сега втора неделја без Укази. Дали тие спијат таму или што?
 11. C

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Но, сè уште нјама Указ
На врв Bottom