Резултати од барањето

 1. Брзии

  Купувам - продавам

  Купувам Phoenix 125cc до 750 евра --- надополнето: 22 јуни 2013 во 22:29 --- Купувам Phoenix 125cc до 750 евра
 2. Брзии

  Убиство во самоодбрана, казниво или не?

  Демек чекај да ти вдене куршум, па тогаш тргај по пиштолот...
 3. Брзии

  Counter-Strike: Global Offensive

  Дечко некоја верзија на CS:GO без стим да можам да играм :D ? Шворц сум месециве не ми се даваат 10 евра за игра :P
 4. Брзии

  Blender

  Работиш ли долго со 3D модели :D ? Јас имам учено C4D и сега започнав со Solid Works.. Тешко ми оди моделирањето и незнам да скицирам.. Ако се разбираш во Solid Works може да ми кажеш како најлесно се учи скицирање и претворање во 3д објект? :D
 5. Брзии

  YouTube канали што би сакале да ги споделите

  www.youtube.com/sexystuffix Отворете.. нема да зажалите :D
 6. Брзии

  Blender

  Лесен за учење.. Малце ми е измешан интерфејсот бидеејќи сум навикнат на cinema 4d, инаку Blender e предобар и нуди неверојатни можности иако е бесплатен!
 7. Брзии

  Со скутер на патување

  Скутер со водено ладење не би имал проблеми... Околу 80 километри нема ни да ги осети...
 8. Брзии

  Сајбер протест против "ЕКСТЕРНИТЕ ТЕСТИРАЊА"

  ДА, Оцената од екстерното ќе влијае на успехот за поените за упис, не оцената на професорот!!
 9. Брзии

  Направи сам!

  Другарче плава мат боја му е мајката :) Ќе го освежи
 10. Брзии

  Третирање на партнерот

  --- надополнето: 21 мај 2013 во 10:08 --- Внимание на жена се посветува откако ќе и го ставиш прстенот :) Пред тоа ЊЕТ :D
 11. Брзии

  Сајбер протест против "ЕКСТЕРНИТЕ ТЕСТИРАЊА"

  Сите вие што веќе сте завршиле со образованието гласате за да има екстерни тестирања бидеејќи не се ставате на место на учениците..
 12. Брзии

  Сајбер протест против "ЕКСТЕРНИТЕ ТЕСТИРАЊА"

  И во времето на вашите Баби и постоело тоа: Овој му е чичко, тетин, зет за сестра и тако даље... Се радувам што не сум еден од нив но на денешницава верувајте ми никој ама баш никој од учениците не учи за знаење туку за оцена. Потоа сето тоа е заборавено за 2 часа. Мислите ли дека нешто влегува...
 13. Брзии

  Сајбер протест против "ЕКСТЕРНИТЕ ТЕСТИРАЊА"

  Ќе запре ли теророт врз наставниците и учениците!? Родителите загрижени за нивните деца кои мораат да учат по сите предмети, а и дополнително да научат цели два учебници!! Каде се сите презентации, натпревари, проекти и други активности кои придонесуваат за оцената!? Зарем само еден тест ќе...
 14. Брзии

  Купувам Опел Кадет ц Купе

  Со 2 врати е, различен е од поубавата верзија :D
 15. Брзии

  COOL-оглас за работа

  Пантиќ... Ово Шојиќ... :D
 16. Брзии

  COOL-оглас за работа

  Човек што бричи ташаци и дунди ;)
 17. Брзии

  Може ли македонскиот маж самиот да издржува семејство денес?

  Просечна плата 350 евра!? Приметувам просечна плата во Велес е 9000 денари..
 18. Брзии

  Факултет "Драпачница"

  Еееј прв пат кога требаше да се мува едно другарче и ја вика да дојде женцката и ваа се срами ова она и на крај по 15 минути дојде и вој и вика срцка ја знаеш таа финтата "Џабе ти е патот?" ... Девојчево се расплака... (n)
 19. Брзии

  Херои од реалноста

  4:20 Може го кецна малку ама го врати у живите ...
 20. Брзии

  Факултет "Драпачница"

  Сељаци со диплома
На врв Bottom