Резултати од барањето

  1. radica

    Колку совесно работат медицинските лица?

    Е па вака... Сега би сакала да ми го кажете вашето мислење за тоа колку и како работат кај нас медицинските лица и дали секогаш ја пружаат вистинската помош и нега. Кажете некое ваше искуство со некој лекар, медицинска сестра или некој болничар. Дали мислите дека секогаш кога молиш за здравје...
На врв Bottom