Резултати од барањето

 1. Joe_Satriani

  Пејсажи (исклучиво ваши дела)

  Близу Крива Паланка, сликано со 8MP Alcatel One Touch. :-D
 2. Joe_Satriani

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  Некој да ми направи семинарска до 12-13 -ти овој месец..па може и да платам разумна цена :D :D
 3. Joe_Satriani

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  да не има некој семинарска на некоја од овие теми? фала однапред
 4. Joe_Satriani

  Хит на денот

  High noon, oh I'd sell my soul for water Nine years worth of breakin' my back There's no sun in the shadow of the wizard See how he glides, why he's lighter than air? Oh I see his face!
 5. Joe_Satriani

  МК aкорди по слух

  Другар еве ти со видео :))
 6. Joe_Satriani

  МК aкорди по слух

  Цело време Cm, Gis, Dis, B :) во реге ритам :)
 7. Joe_Satriani

  МК aкорди по слух

  да :)
 8. Joe_Satriani

  МК aкорди по слух

  Кој ја сака песнарката нека пише ПП или на маил Dar4e_ibanez170dx@hotmail.com :)
 9. Joe_Satriani

  МК aкорди по слух

  Не е од нота до нота..ама ете може ќе му послужи на некого..за backing track ако сакате пишете пп ќе се договориме...:)
 10. Joe_Satriani

  Продавам, купувам, менувам...

  Да не продава некој рам DDR2 800MHz ако му се наоѓа на некој нека пише ПП ќе се договориме...:)
 11. Joe_Satriani

  Семинарски, состави, есеи, задачи

  Другар може да ми ја пратиш таа за НАТО да видам што како.... доста е само тоа друго не треба да не ни дојде многу :) :) :) --- надополнето: 22 април 2012 во 21:07 --- ти пратив на маил анализа на диво месо може ќе ти послужи....
 12. Joe_Satriani

  Студирам психологија

  Имам учено Социјална патологија гледам 3 семестар се учи таму, криминалистичка психопатологија исто така имам учено и вовед во криминалистичка психологија :) онака имам нешто читано Сигмунд Ф. и ми е многу интересен па затоа ќе пробам па сега ако влезам океј ако не пак океј :):)
 13. Joe_Satriani

  Студирам психологија

  не на УКИМ сакам и мислам оваа година како што видов 100 примени беа изгледа па може грешам...баш сакам како редовен да бидам зошто сега сум на полициска на Климент Охридски,па учев некои предмети психологија и интересен ми се виде :) па и изгледа не е толку тежок :D
 14. Joe_Satriani

  Студирам психологија

  Сакам да прашам јас веќе студирам еден фак. ама вонредно па сакам да го запишам и психологија но дали ќе влезам бидејќи примаат околу 100 студенти, а јас поените од гимназија заборавив колку беа ама не многу околѕ 60-70 ?
 15. Joe_Satriani

  Хит на денот

  You mean more to me Than just a pretty face I won't hold you down You need a little space.... :)
 16. Joe_Satriani

  Помош, антивирус!

  Сепак ти велам секој си има свој вкус и може до утре да се расправаме кој е подобар... А што мислиш ти да го имаш било кој антивирус купено, а јас со лиценца од нет мислиш твојот подобро ќе работи ?? и да знаеш дека и јас поштувам да се купува се ама во оваа држава каде што се се крадне јас да...
 17. Joe_Satriani

  Помош, антивирус!

  Абе да ти кажам секој си го фали антивирусот со кој прв работел така да мене тој ми е најдобар затоа што со него не сум имал никаков проблем..сега скоро секој си менува оперативен на 4-5 месеци така да не значи многу антивирусот ;) :) кој и да го ставиш истото ќе ти го покаже...
 18. Joe_Satriani

  Кеееба - Коса

  Само се чудам дали е правено дирекно на midi file или така ми се чини :tapp: иако не можев да ја ислушам до крај ни оваа ни оригиналот по геј песна не сум слушнал...и како може некој да ги слуша никогаш нема да ми биде јасно ама тоа е...некој не спие да напише добар текст а кеба цар сигурно за...
 19. Joe_Satriani

  Нов луд закон “Забрането сушење гаќи“

  Не сум ги читал многу другите постови ама што знам не дека е лош законот туку ние немаме услови за да го спроведеме, да имавме големи куќи и станови, а најбитно пари ќе си направевме по 1-2 квадрати простории за сушење на нашите алишта ама ние немаме така да сега за сега не се согласувам со овој...
 20. Joe_Satriani

  Уште едно чудо!

  Мислам :cuc:ај мене до утре ќе ми текне нешто па ке викам некои од медиумите ќе слушнете ај;) ....хах ама замислите си во најлудата фантазија да е така, кои привилегии ќе ги има детето сигурно ќе добие бесплатно школување хахах :):)
На врв Bottom