Резултати од барањето

 1. И

  Истражување социјални медиуми ( втор обид )

  Почитувани, Бидејќи првиот пат не собрав доволно испитаници, и потоа дојде короната, повторно го поставувам истиот прашалник. Би ве замолил да го пополните доколку имате време. Потребни ми се испитаници за дипломски труд на тема "Социјални медиуми и расположение". Прашалникот се наоѓа во линкот...
 2. И

  Истражување социјални медиуми

  Нема потреба од извинување, знам дека некои прашања звучат чудно и не соодветно. За жал не можат да се променат бидејќи се стандардизирани прашалници, и не можеме да знаеме како променувањето на било кое прашање би влијаело на резултатите. Благодарам за фидбекот
 3. И

  Истражување социјални медиуми

  Почитувани, Потребни се испитаници за дипломски труд на тема "Социјални медиуми и расположение". Еден од испитаниците ќе добие ваучер од Сити Мол, со вредност од 1000 ден. Прашалникот се наоѓа во линкот подолу. Пополнувањето не би требало да трае повеќе од 10 мин. Линк до прашалникот...
На врв Bottom