Резултати од барањето

  1. D

    Универзитети

    Здраво дечки! Ми треба мислење доколку некој студира графички дизајн на International Balkan University да ми каже какви се програмите, наставата, односот студент-професор и дали вреди да се студира таму?
На врв Bottom