Резултати од барањето

  1. Gabby1997

    Епилепсија

    Дали имате ичи сте имале ичи ваш близок пријател имал и дали сте се излечиле како и по колку години сте се излечиле. Јас 13години боледувам од тоа али мала фаза на епилепсија и имам 18години дали имам шанси да се излечам симптомите ми се со гушење и пред и темнење пред очи и трнење на прстите...
  2. Gabby1997

    Чешка-Прага

    Кое мислење го имате за оваа држава и овој град. Јас бев на ексурзија во прага и начисто се вподушевив и многу јако си поминав дали вие сте биле или сакате да идете
На врв Bottom