Резултати од барањето

  1. ATG

    Семинарски, состави, есеи, задачи

    Ако некој знае каде можам да најдам материјал на тема м-граѓанин (m-citizen), нека кажи ве молам. Инаку се работи за семинарска по информатика
На врв Bottom