Резултати од барањето

 1. BlackArrow

  Патување во Индија

  Има некој патувано во Индија да сподели некои искуства? Како до виза, најдов нешто за е-TV некоја си туристичка виза за која се аплицира електронски. Дали има некој вадено таква виза? Престој во Делхи, скапо, ефтино? :)
 2. BlackArrow

  GoogleAds и исплаќање

  Здравo. Ме интересира некои искуства со GoogleAds и плаќањето. Дали треба да имаш фирма за да ти праќат пари од рекламите или може и на приватна сметка. И како е после до даноци на тие пари? Благодарам
 3. BlackArrow

  Пракса за мрежен администратор

  Дали има некои фирми кои нудат пракса за мрежен администратор или било што поврзано со креирање и одржување на мрежи? По можност во Скопје да се.
На врв Bottom