Резултати од барањето

 1. CHL1

  Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

  Ти имаш погрешна престава што значи лошо момче. Незнам зошто мора да лупаш ментално растројство за девојка која што преферира машки со малце појше тестастерон и за нијанса не се досадни.
 2. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Тазе крвна слика после 3 год Карнивори.
 3. CHL1

  Коцкање

  Ми изгледа појше како да бараш утеха и некој комфорт него нешто друго. Реалноста е дека се додека не удриш рок ботом нема да ти текне и мотивираш доволно за да престанеш, никој тука што и да ти каже нема многу да ти смени. Ти сам ќе знаеш кога е моментот за промена прашањето е дали веќе си тамо...
 4. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Помалку теорија и форум појше пракса и живот.
 5. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

 6. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

 7. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Од секогаш било така Кралевите јадат месо. Развојот на житните и растителната форма на храна е започната со цел за да се задоволи се поголемиот недостатокот на квалитетна и нутрициона храна на населението и они што биле од пониската класа, со растот на популацијата имало големи недостатоци и со...
 8. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  https://twitter.com/SBakerMD/status/1364296008650223616?s=20 Dr. Shawn Baker carnivore beast. 55 god
 9. CHL1

  Покачен холестерол

 10. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Не е натпревар у тоа кој има поголем Т туку да ги разјаснам глупостите што беа дека на Карнивори ти тенкира Т.
 11. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Резултати:
 12. CHL1

  Криптовалути - Генерална дискусија

  Подолу е ПДФ верзија од Книгата на Саифеден за Биткоин за сите што ги интересира за фундаменталната вредност на Биткоин The Bitcoin Standard - Saifedean Ammous
 13. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

 14. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Best shape of my life mentally and physically.
 15. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  1612168179 Најголем показател дека нешто ви недостига во исхраната и не е како што треба е тоа што најголемите хејтери и тие што учествуваат во темава се Вегани. Зошто е потребата толку да се докажувате ако диетата ви ги задоволува потребите. Ова е тема за Карнивори не за Вегани потребата да се...
 16. CHL1

  Месојади (Carnivore Diet)

  Искрено не ми се збори за тоа како серам али очигледно тука се ве интересира па ќе ви кажам. Серам еднас во 2-3 дена храната што ја јадам не ми ствара многу waste и телото ми ја акумулира голем ден од неа ама затоа кога серам е да речеме Hard Core сосема спротивност од diarrhea, голем и многу...
 17. CHL1

  Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

  Немој сега да ми кажеш Jason Momoa ако те пипне ќе плачеш.
 18. CHL1

  Nudes (интимни фотографии / Јавна соба)

  @EmilijaS
На врв Bottom