Резултати од барањето

  1. roden

    Iron Maiden - 13.07.2022

    Legacy Of The Beast World Tour 2022- Sofia -Arena Armeec.
  2. roden

    Политичка коректност(ПК) I Political correctness (PC)

    Добредојдовте во светот на политичката коректност. Или на „коректното политичко изразување“, ако сметате дека така е поправилно. Политичката коректност е една од најконтроверзните теми на денешницата. Нејзините поддржувачи сметаат дека таа е неопходна и има позитивен придонес за општеството, а...
На врв Bottom