Резултати од барањето

  1. Drain

    Превод на документи при аплицирање

    Насловот на темата се однесува на тоа кога бараат документи, диплома од средно, диплома од факултет, свидетелства и такви работи за работа во странство. Значи како иде процесот на преведување на истиве за соодветен јазик и притоа дали е потребно конверзија или објаснување доколку станува збор за...
  2. Drain

    Penny Dreadful

    http://www.imdb.com/title/tt2628232/ Како што гледам не е отворена тема за серијава, а откако ја изгледав првата епизода мора да ја спомнам овде на форумов. На кратко: Станува збор за драма/хорор/трилер серија која се одвива во викторијанскиот Лондон, односно Лондон во 19-иот век, кога...
На врв Bottom