Резултати од барањето

  1. Joe_te

    Правна регулатива за отварање школа за странски јазици

    Како што гласи темата, ми треба правна регулатива за отварање на школа за странски јазици, какви документи треба да имам за да биде валидна дипломата и слично...
На врв Bottom