Резултати од барањето

 1. JURAGAANTE

  Помош со видо фајл

  Го пребарав форумот и штознам не најдов некој пост па само накратко сакав да прашам па бришете темава Вака значи ме интересира пошто има разни dvd-уреди од различни фирми па дали повекето читаат MPEG 2 i MPEG 1 треба да снимам видео во овие формати па дали ке имаат лугево проблем со читање на...
 2. JURAGAANTE

  Помош во врска со Domain name!

  Имам еден многу голем проблем мозе и така ми изгледа али еве 2 дена се мачам значи регистрирав домеин му ја дадов IP адресата на серверот почекав 24 часа па еве уште влегувам во серверот и неможам да го поставам домеинот проверив дали ги покажува домеинот IP адресата на серверов ја покажува...
 3. JURAGAANTE

  2d Flash анимации

  Оваа тема ја почнав бидејќи гледам дека има доста неразјаснати работи околу 2D па тука можеме да разговараме чисто за 2D анимации :wink:
На врв Bottom