Резултати од барањето

 1. Obi4am_Bulgaria

  Коронавирус (COVID-19)

  Во Буграиja се 41 болни од коронавирус, а во светската здравна организациja пи шува 7.
 2. Obi4am_Bulgaria

  Коронавирус (COVID-19)

  Во Бугариja нови 9 луге. Обшто 16.:(
 3. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  https://www.youtube.com/watch?v=EJL5PcFWLXg
 4. Obi4am_Bulgaria

  US Open 2019

  Медведев, ке изгони секои коj отишел да гледа тенис со неговото врате на топката.
 5. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Благодарим за инфото !
 6. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Каква е цената на автобус од Лефкас до Катизма или Милос? Колко време е патот до таму ?
 7. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Има ли автобус кои оди до некои од овие плажи ?
 8. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Ке сум таму со агенциа и ке има 1 ден без програма за прошетуване. Интересирам се, дали има плаж во близина ? Што има да се види таму и моге ли од Лефкас со мегуградски бус да се оди во Нидри, Василики или до некои од убавите плажи на острова ?
 9. Obi4am_Bulgaria

  Лефкада

  Здраво ! Некои бил ли е во Лефкас и во хотел Лефкас ?
 10. Obi4am_Bulgaria

  Најубаво место во Грција според вас?

  Од местата во Грциja на кои сум била на Санторини е наj-убаво. Била сум на Тасос, Паралиа Катерини, Волос и Санторини и сум видела и Скиатос.
 11. Obi4am_Bulgaria

  La Liga Santander 20/21

  По одмори, саат много касен...
 12. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Моге и така да е. Али кога некои клуб не е ОК со ова како го контактират играчот и му вртат главата моге да пушти тужба кое е во сите норми. Што е крив Реал за тоа ?! И Ди Мариа и Озил не сакаха да бидат продадени од Реал, али никои не ги прашува. Думата на играчот е последен настап и важи кога...
 13. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Има тужба од Реал. Ова, дека Модрич нема да си иде го знаем од 2 недели.
 14. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Кога Реал вземал играчи все сте биле таму, па зборите. Нема желба и докази за ова кое го зборувате.
 15. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Нема смисла да преговараш со играчот, ако клуба не го пушти. Другото е лесно. Модрич за срека не е таков человек коj ке боикотира, али има много играчи кои и без да ги тераш, могат да го направат, кога им вртиш главата. Еве стигнало е до таму Лука да сака да оди сам да се контактира со Перес да...
 16. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Нема како да знаеме тоа. Моге и да са контактирале прво клубовете и да са дали понуди. Секои клуб за себе си е сам. Реал на 3 пати пуштаха месидж за Неимар и Мбапе, дека не са говореле со тех зад ПСЖ и не са давали понуди.Jас ги разбирам за тужвата, бидеики знам како е гадно и секои клуб ке го...
 17. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Ни еден пат не контактирале со Реал, а само со Модрич и агентите му, а ова моге да оди на боикот од играч и така, ако клубот не го пушти. Лука има цена и ако тои посакува трансфер, моге да са се надевале од Интер, дека така цената ке падне. Секои человек ке се буни, кога некои го прескача со...
 18. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Тоа како Реал ги е контактирал Фиго и Роналдо не е истото како со Модрич, бидеики Реал ги исплати целите трансфери, а не да се надева на помали цени и позаимици, а другото нема како да го знаеме.
 19. Obi4am_Bulgaria

  Фудбалски/трансфер дискусии

  Не мислим, дека Перес сега одбил Интер за Модрич. Во Шпаниja од 2 недели пишуваха, дека Реал нема да пушти Модрич и се лути од тоа, дека Интер и агентите на Лука не са говореле прво со тех пред да преговарат со играчот и моге да пишуват жалба до УЕФА.
 20. Obi4am_Bulgaria

  Фан Клуб: Реал Мадрид

  За мене е потребно, за тоа што требва да видат други клубов, дека така со Реал не моге да се постапува. Инак секои така ке сака да обезбеди трансфер на играч за помало милиони евро.
На врв Bottom