Резултати од барањето

 1. dwa

  Зaoстaнaти неплaтени сметки

  Денес стигнa oд телекaбел сметкa декa имaм зaoстaнaт дoлг oд 2010 гoдинa (јaс oд тoгaш не сум претплaтник нa телекaбел) и дaден сум нa извршител. Вo меѓувреме (7 гoдини) немa стигнaтo ниеднo известувaње oд телекaбел декa имaм зaoстaнaт дoлг, јaс сум сигурен декa немaм зaoстaнaт дoлг зaтoa штo...
 2. dwa

  Пријавување на вработен кој не е присутен во фирмата

  Треба да се пријави вработен кој нема да биде присутен во фирмата, под каква позиција треба да се пријави вработениот?
 3. dwa

  Се бара PHP програмер

  Риворд Гејтвеј е англиска компанија за бенефиции за вработени со претставништво во Македонија. Опис на работата: Hard requirements: Proficiency in PHP, MySQL, HTML5, CSS 3, and Javascript Understanding of responsive web development Clean, commented, standards-compliant code. Anyone needs to...
 4. dwa

  Се бара програмер за работа во Англиска компанија

  Опис на работата: Hard requirements: Proficiency in PHP, MySQL, HTML5, CSS 3, and Javascript Understanding of responsive web development Clean, commented, standards-compliant code. Anyone needs to be able to pick up anyone else's project quickly if needed. Things that'd be nice but will...
 5. dwa

  Платата во техномаркет - продавач

  Дали некој знае како се движи платата,фиксна проценти ... ?
 6. dwa

  Windows installer

  imam problem koga sakam da instaliram program mi ja dava ovaa poraka Windows Installer The Windows Installer Service could not be accesed. This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the windows installer is not correctly insatalled. Contact your support personnel for...
На врв Bottom