Резултати од барањето

 1. ivana87

  Хит на денот

  :zver::tvg::roker::ojeaa:
 2. ivana87

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Кеј, веќе сакам да нема корона :tapp:
 3. ivana87

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Драга, ајде со мене на одмор :roker::motorce:
 4. ivana87

  Надворешни односи на Македонија

  Фми, Вашиот Бојко Борисов Мафиотот само надворешна политика има, а Бугарија скоро ќе биде Република Северна Турција :tvg:
 5. ivana87

  Надворешни односи на Македонија

  Бугарија државата на Боко Мафиотот :tvg: https://www.youtube.com/watch?v=gEvSX4DGCnc https://www.youtube.com/watch?v=sCekcTaBtIg
 6. ivana87

  Бугарија испорача три услови на Македонија

  Гоце Делчев е 100% македонец и е македонски национален херој. :oeoeoe:
 7. ivana87

  Романија и Бугарија пет години во ЕУ, а политички и економски на Балканот

  Влез во ERM II со 222€ буахахахах:ROFLMAO::masa::pos::lolzz: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_minimum_wage https://www.reuters.com/article/us-bulgaria-eurozone/bulgaria-does-not-meet-all-euro-entry-criteria-commission-to-say-idUSKCN1IN2EV...
 8. ivana87

  Хит на денот

 9. ivana87

  Хит на денот

  :tvg:
 10. ivana87

  Цвеќиња (одгледување, нега, совети...)

  :tvg:
 11. ivana87

  Хит на денот

  :tvg::roker::motorce:
 12. ivana87

  Хит на денот

 13. ivana87

  Цвеќиња (одгледување, нега, совети...)

  The flowers and the cats :tvg::motorce:
 14. ivana87

  Хит на денот

 15. ivana87

  Цвеќиња (одгледување, нега, совети...)

  :motorce::roker::tvg:
 16. ivana87

  Цвеќиња (одгледување, нега, совети...)

  :motorce::roker::tvg:
 17. ivana87

  Цвеќиња (одгледување, нега, совети...)

  малку слики од мене :tvg:
 18. ivana87

  Драга Кајгана (виртуелен дневник)

  Драгаааааа :pipi: како си Кеј, немам време за тебе ворк на макс :lolzz: Кајги еве мало слики од мене :tvg:
 19. ivana87

  Хит на денот

  :tvg::motorce::roker:
На врв Bottom