Резултати од барањето

  1. E

    Кој плаќа данок за кирија?

    Здраво, Може е глупо прашањево ама дали некој знае која страна (кираџиите или газдата) треба да го плати данокот во УЈП? Фала ви
  2. E

    Што се треба да знам за купување плац и градење монтажна куќа

    Здраво дечки, Сакав да прашам дали некој ги знае сите процедури и постапки за купување на плац и градење монтажна куќа. Не знам ама баш ништо освен тоа дека треба продавачот да поседува имотен лист :confused: Моите прашања: Што се од документација треба да побарам од продавачот на плацот...
На врв Bottom