Резултати од барањето

  1. T

    Android Box - Достапни канали, проблеми и совети

    Здраво, зедов андроид бокс работи супер но имам еден проблем, пред 2 дена кога го зедов птеку IPTV SERBIA некои канали не ги читаше па пробав преку Balkan Green апликацијата и таму ги читаше програмите што сакам да ги гледам, но од синоќа и таму некои програми не се достапни на пример како...
На врв Bottom