Резултати од барањето

 1. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=7bzb02yM-rQ&feature=related;)
 2. K

  Дали би простиле неверство?

  1 простив и никогаш повеке:facepalm: се е школо
 3. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=uKlKPSg8nIE&feature=share
 4. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=jAW8jaV781U&feature=related
 5. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=jtTDCBZjCPA&feature=related
 6. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=0T0ciH9UhwY&feature=related
 7. K

  Чесните луѓе не би ја продале својата чесност за никакви пари,нечесните би ја продале ,но ја...

  Чесните луѓе не би ја продале својата чесност за никакви пари,нечесните би ја продале ,но ја немаат...
 8. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=7NhkK-1epUA&feature=fvwrel
 9. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=wuZPF_TyUXs&feature=related
 10. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=uRG-HTu2B60(y)
 11. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=MmzmbrZSQT8&feature=related
 12. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=kP1ojYJGxsA:facepalm:o_O
 13. K

  Што ве насмеа денес?

  Jedno jutro rano, čim zora zarudi ustala je svekrva, snaju da probudi. Ajde ustaj snajka, ustaj mio rode, da peremo sudove, donesi mi vode, Ali snajka spava, neće ni da čuje a svekrva besna, po kuhinji psuje. Ajd odatle svekrvo, i ugasi sveću ja sam tebi rekla, da te slušam neću. Snajka sluša...
 14. K

  Што физички ги воодушевува жените?

  Ми го зема зборот од уста :P маж бре во секој смисол на зборот;);)
 15. K

  Хит на денот

  http://www.youtube.com/watch?v=JJo3XmxXPVs(y)
 16. K

  Која песна ве потсеќа на вашата љубов?

  http://www.youtube.com/watch?v=ZkGM648k4LM&feature=related:P
На врв Bottom