Резултати од барањето

 1. Христов

  Што се случува во нашава жална држава?

  Сакам да прашам, дали има нормален свет во оваа држава, без мешење на било каква политика.Еј, имам другари од Прилеп, како мене, 2ра годино средно ( економско ), имаат учебници веќе 2 месеци по Деловно работење, Сметководство, а во Струмица на исти смер, на се исто учбеници не се даваат, се ќе...
 2. Христов

  Компјутери во образованието?

  Што е со компјутериве? Значи од 4 на 2 клупи, на 3 од нив нема тестатура, на сите 4 нема маус, не се поврзани ни со струја, не пак со нет.Жално е ова, толку пари се фрлени за џабе, професорите немаат појма шо и како треба да се работи за нив, толку пари се фрлени за џабе изгледа ...
 3. Христов

  Планираат да ни дадат учебници, или не?

  Изреволтиран од начинот на кој учиме до сега, сакам да прашам некој што знае до кога планираат да не лажат, утре-другиден ќе стигнат учебниците?Јас сум прва година економско во Јане Сандански во Струмица, значи учебник немаме по НИЕДЕН предмет, тоа веќе нема...
 4. Христов

  Уставниот суд го суспендираше екстерното оценување

  Дома > Македонија Уставниот суд го укина екстерното оценување 20.05.2009 13:13 Уставниот суд денеска поведе постапка за одредби од законите за основно и за средно образование, донесени во јули 2008, кои се однесуваат на екстерната проверка на знаењето на учениците. Истовремено...
 5. Христов

  Кошаркарска репрезентација на Македонија

  Ja otvoram ovaa tema so cel da zborime za nasava reprezentacija i da vidime otprilika koj treba da dobie mesto vo 1 tim na Makedosnkata Reprezentacija
На врв Bottom