Резултати од барањето

  1. Ѓ

    Министртите од СДСМ ја „напуштија“ владата

    Според изјавите, не е создаден услов за собраниски избори, па затоа ја напуштаат владата. Мислам дека е добро ова за да се стави малку ред во хаосот кој што е создаден во РМ. Мислам дека и Груевски треба да се врати на местото Претседател на Владата и до 2018 г. да се создадат сите услови за...
На врв Bottom