Резултати од барањето

  1. В

    Каква улога имаат комјутерите во вашиот живот?

    Сакам да го слушнам вашето мислење за оваа Тема. што мислите каде најчесто се употребуваат компјутерите. за што најчесто се употребуваат и др.. И каква улога имаат во вашиот секојдневен живот? Поздрав..
На врв Bottom