Резултати од барањето

 1. feler

  Брзо чистење на вашиот дом

  Е сега вака мене ме интересира со кои сретства помагала го чистите вашата куќа, стан... Уствари мене ме интересира како најбрзо ја чистите прашината од ламинатот, пархетот брзо површинско чистење на плочките во кујната, купатилото односно со кои сретства, препарати и тнт. Сакам да кажам ви се...
 2. feler

  Новогодишна детска песна

  Ми треба мала помош од вас мајками е наставничка од прво до пето одд и сега ми бара новогодишна детска песно што лесно се пее барав по youtube но нема нешто посебно па велам да ве прашам вас можеби имате нешто за да не ми досага ;)
 3. feler

  Креативци, ми треба помош од вас

  Не е некоја голема работа ама сакам мала помош од вас ... Е сегага вака сакаме со другарите да организраме мало турнирче во фудбал за 11-ти Октомври а мене ме зедужиа за креиранње на плакатата што треба да се залепи по градот за да ги извести другите помали и поголеми екипи сакам мала помош од...
 4. feler

  Логистика (индустриска логистика) – Штип

  Сакам да се записам на овој факултет во Штип но сакам да знам кои предмети се изуцуваат а на страната на универзитетот немозев да ги најадам па ако мозете да помогнете ама побрзо ако знае некој засто утре се уписите ви благодарам...... Текстил, дизајн и менаџмет – Штип и за овој факултет ако може
 5. feler

  Изгореа два тона свинско месо

  само ме интересираше дали месото што го заплени полицијата во Шутка поради наводно две години поминат рок можеше да се употреби во зоо. градина како храна за месојадните животни или е штетно и за нив
На врв Bottom