Резултати од барањето

 1. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Нема , македонски се изводите / Родени сите во Македонија. Единствено поврзување е 1912 ( Дедо роден за време на Бугарска Егзархија + Потврда од клубов од струмица ) затоа ми издадоа и произход
 2. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ај здраво живо на сите 2021 декември имав закажано Интервју во Амабасадата во СК. (Намерно го пропуштив ) Периодот сите кажуваа дека вракјаат со овие документи Имам произход Издаден врз основ на -Дедо роден во 1912 -Извод од мајка -мој изовд -Извод од дедо Имам и уверение од МБП...
 3. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Добро , тие што немаа никаков стар документ не ги пуштија да влезат на итервјуто воопшто ?
 4. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Сега во скоро време беше без стар документ ? И како /што помина
 5. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво на сите Пишав пред некое време дека имам произход издаден врз основ на -Дедо по мајка роден 1912 -Потврда од здружение Сакам да прашам за совет имајки ги во предвид последниве случувања -Имам закажано Интервју во БГ амбасада во Скопје на 22ри декември Дали да не се појавам воопшто и да...
 6. D

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво на сите Во декември имам закажано Интервју во Амабасадаата во СК. Имам произход Издаден врз основ на -Дедо роден во 1912 -Извод од мајка , -мој изовд -Извод од дедо Имам и уверение од МБП (Македонско Бугарско пријателство) Но. според ова подолу.. .....потврдите за бугарско потекло од...
На врв Bottom