Резултати од барањето

 1. prophet

  Нова агенција за вработување во странство "FSM" (ИЗМАМА!)

  http://fsm-mk.com.mk/ Ова е нивната официална нет страница и скорои ништо да нема на неа освен некои логоа на интернационални фирми, контактот и повеќе информации само во просториите на самата агенција, инаку по нивни кажување во Србија оваа агенција постоела и посредувала уште од 2006. Ајде ако...
 2. prophet

  Фиксни трошоци на фирма дооел

  Планирам да отварам дуќан парфимерија,правам пресметки и ме интересира од поискуните на форумов со свои фирми да ми помогнам да ги пресметам фиксните трошоци на една фирма
 3. prophet

  Бар код на производ

  Дали некој знае што треба да се направи за еден нов производ да добие бар код и колку чини таа постапка, и дали треба да се прават некој испитување од некои институции доколку производот е наменет за исхрана
 4. prophet

  Одгледување малини

  Заинтересиран сум за да отпочнам со одгледување на малини , па ме интересира дали некој знае нешто повеке околу овај бизнис, дали некој се занимава со вакво нешто , и каде мозам да најдам прирачник за да прочитам како се одгледува и колку би ме чинела таква инвестиција за почеток
 5. prophet

  Работа на речни бродови

  Има многу млади луѓе од мк кои работеле на бродови, ама најчесто тие работеле не големи прекуокеански крузери, и јас имам искуство на работа на таков крузер , а сега сум заинтересиран за работа на речните бродови кои крстарат низ реките и каналите низ Европа. Ако има некој со искуство нека пише...
На врв Bottom