Резултати од барањето

  1. choker

    Ваши освоени врвови

    Колку планинарите? Кои врвови или природни убавини сте ги посетиле до сега? Еве ќе почнам од мене: Солунска глава 2540м. на Јакупица x2 Магаро 2255м. на Галичица Пелистер 2601м. на Баба Руен 2252м. на Осогово Титов врв 2748м. на Шара Китка 1588м. на Китка Салакови езера 2178м. на Караџица Големо...
На врв Bottom