Резултати од барањето

 1. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Фанатикот на брендот „Версаче“ Шенки Маслани меѓу уапсените, но и тој засега без кривична пријава Објавено на 10 декември, 2019 во 15.50 ч. https://telma.com.mk/fanatikot-na-brendot-versache-shenki-maslani-megu-uapsenite-no-i-toj-zasega-bez-krivichna-prijava/ Има веројатност ова да е вистина...
 2. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Во одделение 7 во Идризово кај што се со доживотен, жив човек не остана :D прво киднаа Асани, сега и вој е печен да излезе за боледување :D па екипа Смилковско, па Диво Насеље...
 3. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Не знам за која крвна одмазда станува збор, овој велат е вмешан во Смилковско а во текстот пишува дека само него му е променета казната, не на сите осомничени за Смилковско (y)
 4. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Ај погодете кој е следен за пуштање од Идризово... Укината доживотната казна на Алмир Дрпљанин за нападот на Алфите кај ПМФ ЦРНА ХРОНИКА25.10.2019 / 17:12 https://republika.mk/vesti/crna-hronika/ukinata-dozivotnata-kazna-na-almir-drpljanin-za-napadot-na-alfite-kaj-pmf/ "Дрпљанин беше...
 5. Црноризец Храбар

  Сакам да знам!

  Кој е моментално модератор на подфорум Вести и Случувања?!
 6. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Командант бил на Алфите, практично он ги оформил иначе бивш Тигар. Веќе имаат по нешто пишувано за него, кога го споделија овде текстот на Охридскај. Синиша Алексовски, еве кратка биографија за него. П.С. брат му Едвард тешко е ранет 2008 кога Алмир Дрпљанин и уште некој пукаа на Алфи кај ПМФ...
 7. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Не не убаво си е пишано :) 1575816269 Прекар. 1575816423 Не судам, не знам :D
 8. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Од лево кон десно: Гроздан Варшакевски (Небите), Љупчо Ивановски Близнак, Зафир Колевски, Дејан Митровски Урко, извесен Синиша, Александар Коловски Жуле, Раде Трајковски Штекли и Саше Трпевски Вепре. Сите во (униформа) панталони од единица Волци, а од сите нив само тројца биле бивши припадници...
 9. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Интервју со Никола Георгиев "Командант Коки" 27.04.2012, за жал избришано од Фокус. Ако некој дома го има сочувано овој број на Фокус, го замолувам убаво да го слика и да го објави на темава интервјуто.
 10. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Една од случајните информации што ги разбрав е дека Шеваљ Муареми веќе месец дена е по Европа, додека не се смири ситуација. А во Грчец биле апсени "ситни риби". Истото е и во сите други населби каде се водела акцијата, не се ни чепнати доминантните екипи.
 11. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Голема полициска акција на неколку локации во Скопје меѓу кои и Грчец ОД: НОВА ТВ 1:24 PM - 7 DECEMBER 2019 https://novatv.mk/golema-politsiska-aktsija-na-nekolku-lokatsii-vo-skopje-megu-koi-i-grchets/ Хмм o_O
 12. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Рамка, Дарко Кнеле се фалел кај ќе стигне дека Кољо Американец испаѓа од затвор 2017та, што се случи околу тоа? Знам само дека синовите му се во Америка.
 13. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Конкретно ова, што се зборува е многу веројатно да е точна претпоставка, истото беше и кога ги уапсија Шеваљ, Оки и останатите во Сити Мол Септември 2018та, пред убиството на Наим. Тогаш Наим платил инспектор за да им остави порака, и еден од полицајците при претресот им кажал од кого е...
 14. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  ИСТРАЖУВАЊA Многу кривични пријави за избори, малку во затвор Од преку 800 кривични пријави за криминални дела поврзани со изборите, со 165 обвиненија и со 131 пресуда, во затвор казната ја издржале само четириесетина лица, покажуваат статистиките од 2008 до 2015 година. Ваквиот тренд главно се...
 15. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Така нешто :D
 16. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Да повлечен, така знаат сите.
 17. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Да разбиеме монотонија малку :D Џелал Ајети Џељо, Емин Синани, Агим Шерифи, Маријан Тушевски и во позадина извесен Драги. Оливер Петров Оли, Емин Синани и Александар Василевски Нинџа. Еден од екипата Ѓорчевци и Катарина Ивановска.
 18. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Текстот е кардинална глупост, во најголем дел. Сите знаат дека Џељо никогаш не работел со дрога, ниту Тоте, единствено Наим ама ситно, да не речам во обид, за што првиот пат бил и подолго време во кавга со брат му Џељо и лежеше затвор, а при вториот пат настана кавгата со Шеваљ и Оки и го...
 19. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Една од работите што треба да се знае е дека Тоте Ајети после пукањето во Палас, освен со Шеваљ и Оки влезе во војна и со Камберовци, иако порано главата на фамилијата Камер Идризи, бил другар со покојниот Наим Ајети. Можеби војна и со Јетон Кривањева Жила кој бил на масата, инаку човек на Мемет...
 20. Црноризец Храбар

  Криминалци и криминални групи во МК

  Ага за одмазда, како што пиша Каспер. Иначе се зборува и дека Тоте Ајети на Фб/Инста пишал "Играта Започна".
На врв Bottom