Резултати од барањето

 1. marinium

  Уредување на стан

  на нијансирана зелена боја од цел салон еден само ударен ѕид како би било подобро да се офарба загасита зелена или лимон жолта боја?
 2. marinium

  Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

  Дечки превоз до Паралиа или Олимпик Бич фазон еднодневно капење али преку работна недела, не викенд. Знае некој некоја таква агенција што има тури и преку недела?
 3. marinium

  Превоз до Скотинас, Паралиа - Грција

  Еднодневно капење за до Паралиа или ОлимпикБич али преку работна недела? Знае некој некоја агенција? фала
 4. marinium

  Сакам да знам!

  Ме интересира дали Србиве и како малолетни само со пасош или лична карта можат да влезат кај нас, или нивниот закон тоа им го ограничува до навршување на 18 години?
 5. marinium

  Паралија или Олимпик бич?

  има парк со љуљашки и оние играчници две мислам на реквизити што се игра друго не
 6. marinium

  Саем на книгата

  Не бе прееска малце бољи беа 15 за 8 XD
 7. marinium

  Гитара (почетник)

  па можеш така зш да не
 8. marinium

  Саем на книгата

  Дечки навечер до колку е отворено ?
 9. marinium

  МК aкорди по слух

  ја земав 50 евра мислам али баш одамна има 7-8 години и и јас мислам дека е време више за нова xax ипак фала ти, zz back :) знам знам...окс, фала
 10. marinium

  МК aкорди по слух

  dobro li e ?
 11. marinium

  Гитара (почетник)

  kako vi se svigja ?
 12. marinium

  Научна фантастика / фантазија во Македонија?

  Иам читано ја некои такви книги али ги бирам оние нез поише што ке ми фатат око, по реалните
 13. marinium

  Legends of Tomorrow

  што е ова ?
 14. marinium

  Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

  мислам дека увек значи или машкото или женското осеќа нешто повише кај другиот али зашто има партнер и нејке да го сјебе другарството го става тоа нез на авеј или стенд бај како и да е. Има пријателства кај што значи само пријателство али мислам дека се тие многу ретки и не толку јаки пријателства
 15. marinium

  Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

  a ja ke te pustam kokosi da lupas
 16. marinium

  Што би правел со членот над тебе ако сте на пуст остров?

  nema da se raspravame zasto ke te pretvoram vo vecera :)
На врв Bottom