Резултати од барањето

  1. Z

    Крстеница

    Супер ако може. Мислев дека не е возможно. Благодарам
  2. Z

    Крстеница

    Здраво. Дали некој знае каде можам повторно да извадам крстеница, бидејќи ми е изгубена, а потребна ми е за кумство, и дали е возможно воопшто?
На врв Bottom