Резултати од барањето

  1. S

    Препорака за нов PC за работа со видео

    Здраво ми треба препорака за конфигурација за компјутер за работа со видео и видео дизајн, сакав да земам Dell precision T100 http://www.dell.com/us/business/p/precision-t1600/pd?oc=bwcy2b&model_id=precision-t1600 ама во Ланком www.lancom.com.mk го немат на лагер и треба да се чека еден...
На врв Bottom