Резултати од барањето

 1. G

  Слободата нема цена

  СРЕДА, 30 СЕПТЕМВРИ 2020 ВО 18:00 Школка Градски Парк Скопје Слободата Нема Цена ДОЈДЕТЕ СИТЕ ДА СЕ ИЗБОРИМЕ ЗА НАШАТА СЛОБОДА !
 2. G

  Родина Македонија

  РОДИНА е народна партија издигнатa врз културните и традиционални вредности на македонскиот народ, водена од природните принципи и праведни закони, каде сите сме еднакви и сите сме дел од една целина, дел од нашиот РОД и како такви сите треба да му служиме заедно, а најдобрите да бидат први на...
 3. G

  МАКЕДОНСКА ДОКУМЕНТАРНА IP ТЕЛЕВИЗИЈА

  Здраво на сите ! Macedonian Channel Documentary го создадов со цел за поголемо запознавање на македонскиот народ со Македонија, ова засега е како stream кој се емитува во неколку IPTV платформи но и во неколку портали: Слободен Свет https://freeglobe.mk/ како посебен линк...
На врв Bottom