Резултати од барањето

 1. V

  Здраво, ми треба Мтурк акаунт, да не случајно имаш акаунт за продажба или можеби знаеш некој што...

  Здраво, ми треба Мтурк акаунт, да не случајно имаш акаунт за продажба или можеби знаеш некој што продава? Фала однапред, поздрав
 2. V

  Amazon (официјална тема)

  Има ли некој Mturk акаунт за продавање ?
 3. V

  Windows 8 на Asus Transformer Pad?

  За обратно знам бидејки Android е open source OS.
 4. V

  Windows 8 на Asus Transformer Pad?

  А пак Windows RТ, како на Sufrace na Microsoft.
 5. V

  Windows 8 на Asus Transformer Pad?

  Здраво, ме интересира дали на Asus Transformer Pad со Android OS може да се стави Windows 8?
 6. V

  C/C++

  Не ми е во електронска форма, купена ми е ја имаш во продажните места на Гоцмар, 450 денари. Позз
 7. V

  C/C++

  Имам една за Ц++, издадена од Гоцмар, Програмирање за почетници во Ц++
 8. V

  C/C++

  Гледав некој туторијали за C програмискиот јазик на јутјуб и имаше 15 туторијали некаде во просек по 6-7 минути, но моето прашање е дали е тоа доволно да се совлада програмскиот јазик Ц или треба да побарам на нет некој е-книги, бидејки од тука сватив нешто но се работеше само со пресметки, дали...
 9. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Додека ги гледам туторијалите од кој ке учам C, доколку нешто не ми е јасно секако дека тука ќе продолжам со прашања.
 10. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Пример: Сакам имам сијалица пред мене и сакам да ја направам да работи како потенциометар и би можел да го изведам тоа некако ?
 11. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Па јас ако сакав да гуглам немаше темава да ја отварам ама ок нема везе, ке чекам некој друг да се појави можеби ке ми одвори конкретно на моето прашање.
 12. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Па мене ме интересира зошто е корисно, што ако го научам, каде ке го употребам, пример кога почнав да учам HTML, CSS, и дел од Java знаев зошто ги учам и сега ги знам и ги применувам, но зошто да учам C и C++ тоа е моето прашање, каде се користи, употребува???
 13. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Па јас прво сакам да знам што всушност јас ке учам, за што е потребно Ц и Ц++, каде се користат, тоа ме интересира за почеток, инаку желба за учење имам, значи кога кажувам имам за мене тоа значи нема откажување и да е досадно и да не е, ако е корисно ке го учам. --- надополнето: 30 декември...
 14. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Шеф нешто да објаснесе за почеток ...
 15. V

  Помош: Општи прашања, совети, трикови..

  Здраво, темава ја отворив за сите оние што се почетници во програмирањето, па тука да постават прашања што не им е јасно околу тоа, секако доколку има доброволци да ни помогнат :) Еве јас ке започнам со неколку прашања - Дали треба да знаеме нешто друго пред да започнеме со C или C++ ? - Со...
 16. V

  Факултет со повеќе софтвер

  Јас средно сум Михајло Пупин и видов колку е софтверско тука (ниту 1%), па затоа сакам да си прашам да не погрешам по втор пат, инаку конкретно не сум одлучил за што бидејки имам фора уште година ипол за мислам :)
 17. V

  Факултет со повеќе софтвер

  Но сепак и тој Robert A. Heinlein вели дека треба пракса повеќе а не само книга (мој заклучок)
 18. V

  Факултет со повеќе софтвер

  Потполно се согласувам со тебе, нема што да се каже друго тоа е тоа.
На врв Bottom