Резултати од барањето

  1. E

    Брак со странски државјанин од ЕУ

    Мојата вереница е хрватски државјанин, ме интересира дали некој знае какви права ќе имам кога ке стапам во брак со неа , дали би можел да работам во Хрватска или некоја друга држава од ЕУ,или ми е потребна работна виза? Ви благодарам однапред!
На врв Bottom