Резултати од барањето

  1. V

    Windows 8 на Asus Transformer Pad?

    Здраво, ме интересира дали на Asus Transformer Pad со Android OS може да се стави Windows 8?
  2. V

    Факултет со повеќе софтвер

    Здраво, јас сум 3та година средно во Михајло Пупин, струка - електротехничар за компјутерска техника и автоматика, кога се запишав во ова училиште мислев дека повеќе ке се учи софтвер, но не испадна така, но сега во моментот тоа не е ни битно. Бидејки мислам да продолжам со образованието...
На врв Bottom