Резултати од барањето

  1. ficdogg

    Предизвик за читање книги во 2013

    Време е да почнеме да се спремаме за новиот предизвик. Во 2012 предизвикот беше 40 прочитани книги. Лани многу членови не ни помислија да го почнат предизвикот поради бројот на книги, затоа оваа година ќе имам 3 во едно предизвик. Зошто е креиран овој предизвик? Првенствено како мотивација да...
  2. ficdogg

    DMC (Devil May Cry 5)

    Devil May Cry добива рестарт, со краток наслов од само DMC Новото продолжение не носи во нов правец, и со многу помлад Данте од било кој претходен дел. Плус и ново студио работи на DMC, би требало да биде интересно да се види во кој правец ќе отиде новава верзија. C’mon, as if we didn’t...
На врв Bottom