Резултати од барањето

  1. fearless

    натпревар на денот

    оваа тема ги опфака сите видови на типувања(свои типови,местени натпревари,дојави,информации околу некој натпревар и слично) исто така на оваа тема дозволено е дебатирање околу натпреварите... стого забрането е да има само расправии помеѓу членовите! --- надополнето --- jang bojs 2u1 1u2 i...
  2. fearless

    Што е root?

    me zanima dokolku znaete sto e ROOT i dali kako se koristi? fala
На врв Bottom