Резултати од барањето

 1. Smoke_a_lot

  Дрога ( Наркотични дроги )

  ако гледаме порти тогаш има ли некој запалено џоинт без претходно да се има „начукано“?
 2. Smoke_a_lot

  Хит на денот

  ја има некој првата песна,и нели имаште тема мп3 побараувања?
 3. Smoke_a_lot

  Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

  Прво ти треба да бидеш поштен за да најдеш поштена женска.
 4. Smoke_a_lot

  Дека е пицата бе? -Е ДЕКА Е ДЕ!

  Па мислим људи.....па људи где има ово!Оваков случај немало досега мислам во Македонија,ова е нешто невидено...не стварно јас вака малку може да се каже дека и потресен сум од незнам веќе ова што да го наречам.Според мое мислење јас мислам дека ова треба веднаш да се пријави во Стразбур.Младо...
 5. Smoke_a_lot

  Превисоките цени

  Па нуклеарка беше добро така?Не ти требаат ни апчиња ни амфетамини ни нишо.
 6. Smoke_a_lot

  Превисоките цени

  Затоа гане и ракија и шибаш
 7. Smoke_a_lot

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  моженекој го има поставено прашањето претходно, дали органика продавницата за облека и трансерски ствари што беше кај маршалот измеѓу зградите уште работи и ако не дали има слична продавница како таа?
 8. Smoke_a_lot

  Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

  абе ја го видов прв.....али ај ќе го сменам.....али нека влезе у записник дека ја го имав прф!
 9. Smoke_a_lot

  Кајгана радио, сезона 2008 [старо]

  Работи радиово или?И може да се пушта музиче?
 10. Smoke_a_lot

  Ристо Самарџиев

 11. Smoke_a_lot

  Наци-Скинхедсите во Македонија

  Туууу ги напрајфте ко божем живи луѓе јадат...This is what is all about! vvv When a skinhead walks down the street... every chicka's heart skips a beat...
 12. Smoke_a_lot

  Kultur Shock во Скопје - 10.04.2011

  На подобра свирка неам отидено..значи најбоље икад.....кој не отиде на нивна свирка пропушта да си помине најтоп + ракија две ако манвеш пред свирка....лудила!
 13. Smoke_a_lot

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Каде може да се најдат вакви панталони низ скопје или пак нешто слично
 14. Smoke_a_lot

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Да не знае некој каде би можело да има вакви црно-бели шаховски трегери?
 15. Smoke_a_lot

  The Casualties

  Само за луѓе со префинет фкус Како Лидзеј Љохан
 16. Smoke_a_lot

  вики(сеир)педија!

  Лекување Лекувањето на повеќето поттипови на свински грип се изведува со помош на ракија. Мутираниот "мексиканскиот чили" подтип H1N1 е отпорен на повеќето од горните противвирусни средства. До овој момент не постојат лекарства против овој поттип.
 17. Smoke_a_lot

  Споредување на облеката со музиката

  Фолкерите вака... А фолкерките вака.. И металките вака Да нема забуни! Луѓе не се замарајте со глупости....терајте си го вашио филм
 18. Smoke_a_lot

  Правна помош и совети

  Ме интересира дали правно можат да се тужат џамиине што вознемируваат народ со многу гласна „музика“?
 19. Smoke_a_lot

  Позитивни песни

  Најпозитив во еден кадар Dan je bio lep, a meni pun dzep, kol'ko mi se pije, to normalno nije osecam se glupo, a i pivo nije skupo ma za sve me briga na eks udari ga refren Desetinu na brzinu, a u pizdu materinu ne mogu da shvatim, sto se sve sad klatim mora da se prizna otvorena dizna...
 20. Smoke_a_lot

  Каде може да најдам? (Општи прашања)

  Во микеи позади беко. околу 2000 се.скоро во сите бои.
На врв Bottom