Резултати од барањето

 1. ASimov

  Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

  До сега се двоумев меѓу факултетот во Охрид и ПМФ, но кога видов дека овој факултет ќе стартува од септември и дека се наоѓа во Скопје, можеби таму ќе се запишам. Но сеуште е рано, уште ништо незнам за факутетот. Факултетотот, како што веќе споменав, ќе се наоѓа во Скопје и ќе биде прв...
 2. ASimov

  Факултет за Графички Дизајн во Македонија или Странство... ?

  Би сакал да се запишам на факултет за графички дизајн, 3D анимација, веб дизајн и мултимедија... Дали има кај нас некој таков факултет(по можност државен да е) или пак во странство ? Единственото што го барам, факултетот да е квалитетен и признаен надвор од државата. Благодарам за сите одговори...
 3. ASimov

  Сите серии што сум ги гледал...

  Насловот кажува се... Пишете ги сите серии што сте ги гледале.... Еве ги сериите јас што сум ги гледал досега...
 4. ASimov

  Факултети за Информатика надвор од Македонија ?

  Би сакал да се запишам на некој факултет по Информатика надвор од Македонија... На пример во Франција(но да се студира на Ангиски јазик) или во Англија или од некои поразвиените Европски земји. Доколу сте запознаени со некој таков факултет или имате некаква информација, би ве замолил да ја...
 5. ASimov

  Погоди ја серијата [читај прв пост!]

  Оваа тема е слична на онаа Погоди го филмот, само што тука нема да се постираат филмови... Правилата се исти: - Некој става слика од некоја серија, и тој што ќе одговори точно за која серија станува збор добива за право да стави слика од некоја серија по негов избор, се разбира. - Доколку ја...
 6. ASimov

  Најдобрите Научно-Фантастични (SciFi) Серии

  Кои се најдобрите SciFi серии според вас ? Можете да ставите слика и да напишете кратка рецензија, доколку не ве мрзи ;) Ова се најдобрите SciFi серии, според мене: 1. Doctor Who 2. Battlestar Galactica 3. StarGate SG-1 и StarGate Atlantis 4. Smallville 5. Kyle XY
 7. ASimov

  Што највеќе сакате да читате на Македонските веб портали ?

  Што највеќе сакате да читате на Македонските веб портали ?
 8. ASimov

  Колку би можел да го продадам, и дали некој сака да го купи Somy Ericsson M600i...?

  Колку би можел да го продадам, и дали некој сака да го купи Sony Ericsson M600i ? Една година стар, купен на ново, го давам со мемориска картичка од 1 ГБ. Иначе има екран на допир, блутут, мп3, инфраред, ГПРС..... имам грешка во насловот, но сега неможам да го сменам
 9. ASimov

  Дали може да превземам артикли... ?

  Дали може да превземам артикли од повеќе веб страни и да ги објавувам на мојата ? И ако може дали, треба да го пишувам изворот(името на веб страната од каде сум ги земал) во мојот артикл ?
На врв Bottom