Резултати од барањето

  1. Хептаграм XI

    ddhost.mk Хакиран од албански хакери

    Да информирам! Пред пола час видов дека страницата http://oto-mk.org е хакирана и на нејзино место има некоја бедна информација дека не требало да има не знам каде цркфи ! Потоа испадна дека цел ДДхост (http://ddhost.mk) кој што хостира страници е хакиран! Кој има хостирано таму страници нека...
На врв Bottom