Резултати од барањето

 1. L

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Нашите интереси не му е од корист. :) @Lester Freamon ако ме убедиш да се вакцинирам велиш со една доза, дали се согласуваш да ги сносиш трошоците од евентуалните нус појави како реакција на вакцината?
 2. L

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Прочитав деновиве мислам беше @Сладоледџија дека не бил изолиран од сопругата додека била заболена, во слична ситуација бев и јас со блиски откако ја поминав болеста и воопшто не изреагирав. Навистина не гледам причина да се вакцинирам, живеам здраво и релаксирано, имам доверба во својот...
 3. L

  Феминизам!

  Можеби немаш добар вкус?
 4. L

  Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

  Вирусот го поминав лесно, млада сум и имам одличен имунитет. Имам одлична крвна слика и антитела стекнати по природен пат, органите и крвните садови ми се во одлична состојба. Зошто морам да примам вакцина? Воедно немам ништо против 5Г технологијата, често храната ја подгревам во микро, сигурна...
 5. L

  Денов звучи како...

 6. L

  Како се прави машко дете:)

  Точно.
 7. L

  Денов звучи како...

 8. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  Што да правам, го снема овој со сечењето глави, па морав тебе. Битно се разбравме за милфиците, абортуси мање више, но и мање битно.Убава вечер! П.С. Сарказам, не иронија.
 9. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  А што е живот? Проблематизираш од етичка гледна точка, ама често тој живот во тавче го спремаш, некои други што мислат дека се етични може тебе да те наречат монструм. И нема да ти е убаво кога ќе ти судат, исто како што не и е убаво на госпоѓата со трите абортуси кога ти и судиш. Јас нема да ти...
 10. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  А контролата како ќе изгледа, по кои нормативи треба да се воспостави, по твоите? Ние прво не можеме да се договориме дали душа постои, па ако да кога се случува енсоулмент на фетусот, дефиниција што е тоа живот...
 11. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  Не си далеку од сечење клиторис доколку Мирољуб почне полека упорно во временски период од 3 месеци да те спрема за идеата. А после 6 месеци ќе поврзеш и дека Неонацистите читаат многу убави книги. Не знам од кој повеќе да се чуваме, либералниот дегенеризам кој води во трансџендер и бесполовост...
 12. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  Знаеш ли кој друг со меч ги решава проблемите? @wot насочи си ја енергијата, бесот прво кон ваквите.
 13. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  За истиот ли Мирољуб станува збор? Значи ти го делиш ставот на твојата Српска Православна Црква дека се ова е грев. (y)
 14. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  Па нели : Working hard and following your dreams, you can accomplish everything you set your mind to. Покрај твојот став про аборт , дознавме плус и дека си еден од ретките кој се родил со контрола на нагонот, па оттаму и твојата неможност да го сватиш светот околу тебе. Туку, приказната за...
 15. L

  Абортус (општо) и дали оправдувате или не?

  Очигледно си добол љубов како дете и имаш емпатија, убаво е што донираш, и точно дека мора да се сноси одговорност но грешиш што мислиш дека е лудост. Нагонот за парење ни се појавува во време од развојот кога сеуште не сме способни да го контролираме, знае да не обземе и после не сме спремни да...
На врв Bottom