Резултати од барањето

  1. N

    Избришани контакти од телефон

    Здраво сакам да прашам нешто. По грешка ги имам избришано контактите од мојот ЛГ Л4 - 2, немам бекап ниту сихринизација со Gmail. контактите беа снимени на телефонот и сим картичката. Дали има некој начин да ги вратам? Фала однапред....
На врв Bottom