Резултати од барањето

 1. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво на сите. Имам бугарски пасош, сега го зедов пред 2 месеци. Сакам да вадам за децата мои едно 13 години, другото 5 години. Каква е процедурата и за колку време се добива Поголемото дете за 4месеци ќе полни 14 години Дали постапката за деца под 14 години е поинаква од тие НАД 14 години Ви...
 2. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво Јас имав лична карта со постојано пребивавање Имав адреса со нотарски договор. НО кога требаше да кажам адреса за живеење неможев да ја земам ЛЕГЕ 6, и покрај тоа што ми беше поминат договорот со газдата, во систем стои дека живеам на таа и таа адреса. За да сакаш да ја пишиш истата таа...
 3. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Делчо Стоименовски од Делчево Број еден е, се ќе ти каже точно и правилно и нема да те измами
 4. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво ДРУШТВО Дали може УКАЗОТ да се подигне од СОФИЈА во МП без закажан термин, или (да се извади дупликат) без закажан термин Ви Благодарам
 5. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Конечно УКАЗ, сите да си дочекате Ве молам пишете ми број од ПОСРЕДНИК, ама да е ЕПТЕН ДОБАР пишете ми во порака Ви БЛАГОДАРАМ
 6. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Мислиш ли за брзо ќе ни потпишат?
 7. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Jas sum na finalna skoro 7 meseci I uste cekam UKAZ I neznam uste kolku ke cekam, od 7.04.2021 sum na finalna
 8. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  На положително сум од 7 април 1632831074 На положително сум од 7.04. 2021
 9. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво друштво Ве молам едно појаснување Што значи ова на списоков дека јас сум на ред сега, потпис чекам од 7.04.2021 Ве молам пишете
 10. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  13...14 dekemvri 2018 Ama me zavesoja 6 meseci pokasno, znaci na Zadolzitelna bev od 5.06.2019
 11. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Ocekuvaj, kaj I da e, denovive ke ti se smeni vo finalna
 12. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  DA Drugar, deneska mi se primeni
 13. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Zdravo na site Konecno dobra VEST kaj mene Posle celi 18 meseci na obrazuvana prepiska mi se smeni vo Finalen pregled
 14. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Koga ke ti izleze brojceto,Od toj Datum te vodat Bt na intervju bev 1607447224 Bitola
 15. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Jas imav intervju na 12 dekemvri 2018 a brojce mi izleze na 5.06.2019, posle 6 meseci
 16. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Koga bese na intervju? 1607179736 Koga bese na intervju? 1607180005 Znaci pred nedela dena im se smenili vo Finalna na tie sto bile na intervju na 15 april 2019, a tuka imame na tabelata seuste ljugje od MART mesec, toa me buni. Odat po red ili? 1607180297
 17. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво на сите Задолжителна до кој месец се стигнати Јас чекам веќе од 05.06.2019 18 месеци, некој дали има информација Ви благодарам
 18. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

  Здраво Од 5.06.2019 сум на задолжителна Мислам дека е Многу време 1год и 5 месеци Интервју во декември 2018,а происход 4.2019 Мислење ваше? Документи од прадедо и од здружението во Битола 1605555374 1605555829 Другар јас бев на интервју декември 2018, а происход од април 2019, од 5.06 2019 сум...
 19. B

  Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

  Дали некој може да ми предложи човек за вадење (добивање) на адреса во бугарија
На врв Bottom