Резултати од барањето

 1. Zoran MKD

  Бериев А-60 летачка лабараторија

  спецификации Russia will create a laser to suppress enemy reconnaissance Russia is developing a laser system designed to suppress enemy reconnaissance assets, according to Interfax quoted a source in the military-industrial complex. "Aviation and laser complex designed for the transfer of...
 2. Zoran MKD

  MiG-41 наследникот на MiG-31

  MIG-41 насленикот на MIG-31 Веројатно чудовиште со рамџет мотори турбовентилаторските наводно лимите им е 3,3 маха! Сегоднја, 28 февралја, представитель комитета Государственној думы по обороне депутат Александр Тарнаев сообштил, что новыј самолет МиГ-41 создадут на базе устаревшего...
 3. Zoran MKD

  Mi-24

  Просто неверојатно да немаме тема за нашиот нај силен адут http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%B8-24 --- надополнето: 23 септември 2013 во 14:04 --- --- надополнето: 23 септември 2013 во 14:04 --- --- надополнето: 23 септември 2013 во 14:06 --- --- надополнето: 23 септември 2013 во 14:08 ---...
На врв Bottom