Резултати од барањето

  1. Jovan.74

    Рецензија: Half - Life 2

    Прво морам да кажам дека од HL 1 до HL 2 има многу. HL 2 е толку подобрена, што не би ја препознале ако имаше друго име. Приказна: Приказната во „двојката“ е надоврзана од „кецот“. Вие како ликот на Gordon Freeman повторно сте во акција, но сега во многу поразличен свет. По авантурата бо...
На врв Bottom